Amatic Video Slots

Ben je naast de Dragon’s Pearl ook benieuwd naar andere Amatic video slots? Wij zetten er graag een aantal voor je op een rij, zodat je weet welke spellen je kunt spelen om kans te maken op mooie prijzen. Lees de uitleg over de slots, speel ze eerst gratis en zorg er uiteindelijk voor dat je om echt geld kunt spelen. Hoe je dit ook aan wenst te pakken, wij presenteren je met de Bingo Party, Book of Fortune en Cool Diamonds graag drie andere gokkasten die net als de Dragon’s Pearl meer dan de moeite waard zijn.Bingo party

Houd je van een feestje en speel je graag Bingo? Dan is het een goed idee om Bingo Party te starten, een spel dat net als de Dragon’s Pearl bestaat uit 5 rollen. Dit zorgt ervoor dat je een bekende kast voor je neus krijgt, met andere symbolen en 9 verschillende winlijnen. Het aantal winlijnen is daarmee lager dan op de Dragon’s Pearl, maar daar staat tegenover dat je een spannend spel speelt dat je al sneller een mooie prijs op kan leveren. Bingo is een spel dat we natuurlijk allemaal kennen, waardoor het heerlijk is om daarmee aan de slag te gaan.

Je hebt bovendien de mogelijkheid om op de Bingo Party twee verschillende bonusspellen te spelen. Je bent niet beperkt tot de bonus spins die je met de bekende scatters kunt verdienen, je hebt daarnaast nog de mogelijkheid om de juiste Bingo ballen te selecteren of te voorspellen welke Bingo getallen er zullen vallen. Dit maakt het tot een bijzonder spel, waarbij de nadruk heel duidelijk ligt op de bonus en deze ervoor zorgt dat er van alles te ontdekken valt.

Book of Fortune

Heb je het idee dat dit je geluksdag is en dat het boek dat daarover gaat je wel eens een mooie prijs op zou kunnen leveren? Kies dan voor de Book of Fortune, ook een van de Amatic video slots die we voor je hebben gespeeld. Het zijn mooie heksen, oude wijze tovenaars en bijvoorbeeld bijzondere uilen die er samen met de spookachtige kastelen voor zorgen dat je je in de wereld van de magie kunt begeven. Het Book of Fortune is daarmee een spannende gokkast, die er op jouw geluksdag wel eens voor kan zorgen dat dit het beste Amatic video slot is.

Je speelt de Book of Fortune gokkast op 5 rollen, met 5, 10 of 20 winlijnen. De symbolen van het boek zijn zeer de moeite waard, dit zijn de scatters en de wilds. Verzamel je er 3 of meer op een willekeurige positie? Dan levert dat je direct bonus spins op, terwijl de symbolen op een actieve winlijn voor een prachtige win aan credits zorgen. Uiteraard kan het boek symbool transformeren tot ieder ander symbool als wild, waardoor dit je een mooie winst op kan leveren. Het is de combinatie van de vormgeving, de kans op winst en de bonusspellen die ervoor zorgt dat de Book of Fortune een van de populaire Amatic video slots vormt, die je zeker een keer moet proberen.

Cool Diamonds

Ten derde wijzen we je graag op Cool Diamonds, ook absoluut een van de Amatic video slots die je een keer uit dient te proberen. Het is een spel met opnieuw 5 rollen, waardoor je dit snel onder de knie zal hebben. Je hebt de beschikking over 10 winlijnen, waardoor het een absolute classic is waar je eigenlijk niet onderuit kunt. Het is uiteraard de kunst om de verschillende diamanten te verzamelen en daarmee toe te werken naar een mooi te winnen bedrag.

Het grote voordeel van de Cool Diamonds is dat je dit Amatic video slot heel eenvoudig onder de knie kunt krijgen, zodat je het direct kunt gaan spelen. Kies eerst voor een gratis oefenspel, of ga direct aan de slag indien je al wat ervaring hebt met online video slots. Je zal merken dat je snel tot je eerste winst kunt komen, of je al vlot een bonusspel kunt spelen. Kies uit de verschillende Amatic video slots om wat afwisseling aan te brengen ten opzichte van Dragon’s Pearl, zodat je hier alle kanten mee uit kunt en je optimaal geniet van het spel.