Informatie en Werking

scherm met uitbetalingen en winst

Spreekt de Dragon’s Pearl je aan, bijvoorbeeld vanwege de Oosterse sferen waarvan je weet dat er mooie prijzen te winnen zijn? Wat je ook aantrekt in de Dragon’s Pearl, wij leggen je graag meer uit over de gokkast. Lees meer over de informatie en werking en zorg ervoor dat je een gratis oefenspel (freeplay) start, om de informatie direct in de praktijk te brengen en zo snel mogelijk met echt geld te kunnen spelen.Knoppen en info op het scherm

Om de informatie en werking van de Dragon’s Pearl goed tot je te nemen is het eerst verstandig om je te richten op de knoppen en info op het scherm. Je kunt bijvoorbeeld meteen al zien dat links en rechts van de 5 rollen de getallen 1 tot en met 50 staan. Dit betekent dat je maximaal 50 winlijnen kunt activeren en je op de gokkast 50x de mogelijkheid hebt tot een winnende combinatie te komen. Des te meer winlijnen je activeert op de Dragon’s Pearl, des te hoger je inzet per ronde en des te hoger de kans dat je een mooie prijs wint.

Onder de rollen en de nummers voor de winlijnen zie je drie bronnen van informatie staan. Links in beeld staat het tegoed dat je nog hebt, op het moment dat je voor freeplay kiest is dit €100. In het middel zie je een overzicht van het spel en kun je bijvoorbeeld lezen wat de minimale en de maximale inzet is. Rechts onder de rollen van de Dragon’s Pearl zie je de BET die je per ronde doet. Des te hoger deze is, des te hoger ook de te winnen bedragen op zullen lopen.

winlijnen alle 48

Onderaan het scherm zie je op de Dragon’s Pearl een aantal verschillende knoppen staan, waarvan je AUTOSTART en EXIT nog even kunt laten voor wat het zijn. Deze knoppen heb je past nodig als je al wat meer ervaring hebt, of als je het spel weer wilt verlaten. Over GAMBLE vertellen we je verderop meer, BET biedt je de mogelijkheid om de inzet per ronde vast te stellen, waarmee je wilt gaan spelen. START zorgt voor de start van het spel, waarmee je de rollen in beweging kunt brengen. De rollen komen automatisch tot stilstand, waarna de gokkast zal aangeven wat je winst is, door de winnende winlijnen op te laten lichten.

Uitbetalingen en winlijnen

Wil je meer weten over de Dragon’s Pearl gokkast? Dan is het bovendien verstandig om goed te kijken naar de uitbetalingen en de winlijnen die er beschikbaar zijn. Zorg er via de helpfunctie voor dat je zelf na kunt gaan welke van de symbolen je het meest opleveren en waarmee je ervoor zorgt dat je aan 3 symbolen voldoende hebt voor een mooie winst. Bovendien is het verstandig om na te gaan welke symbolen er wild zijn en welke scatter symbolen er bij 3 of meer verschijningen voor zorgen dat je het bonusspel kunt gaan spelen.

Dankzij de 50 winlijnen op de Dragon’s Pearl gokkast lopen deze kriskras over de rollen. Je kunt in de informatie over de gokkast nagaan hoe de lijnen lopen. Je zal zelf zien dat het niet gaat om alleen maar horizontale lijnen, deze lopen ook schuin over de rollen. Zoals je kunt zien is er haast geen combinatie mogelijk die je geen winst op zal leveren. Wat dat betreft kun je de kans op winst op de Dragon’s Pearl met 50 actieve winlijnen enorm groot maken.

GAMBLE op de Dragon’s Pearl

Tenslotte kun je gebruik maken van GAMBLE op de Dragon’s Pearl gokkast, een extra functie van Amatic. De ontwikkelaar biedt je daarmee de mogelijkheid om je winsten te verdubbelen, nadat je deze in het reguliere spel gewonnen hebt. Je dient te voorspellen of er een rode of een zwarte speelkaart verschijnt. Door ook het type (harten, klaver, ruiten, schoppen) te raden kun je de winst verder vergroten, of je kunt HALF gebruiken om het risico te beperken. Je dient GAMBLE voorafgaand aan een ronde te activeren, om daar gebruik van te kunnen maken op het moment dat je een winst bij hebt kunnen schrijven op de Dragon’s Pearl.